Res jorden runt, tågluffa, cykla, campa, fjällvandra, segla, bo på vandrarhem ............................. eller övernatta hos grannen. Gör resandet enklare och packningen minimal med
RESELAKAN FRÅN
Azante reselakan i siden
Startsidan Produktinfo Företaget Beställa Villkor Ångerrätt Tvättråd
 

Om våra lakan

Både material och sömnad har högsta kvalitet, kraftigt Habutaisiden och dubbel fällsöm ger ett lakan som tål många tvättar och varar länge. I ena sidan finns en lång slits med en insydd förstärkningskil. Slitsen gör det enklare att komma i och ur lakanet och kilen att materialet blir starkare där påfrestningen är som störst.
 
Måtten är väl tilltagna (Azante Lyx: 220X100 cm) så att man kan sno runt i dem ordentligt. Överlakanet är extra långt och ökar sovkomforten då det räcker till för att vika över filtkanten. Besväras man av mygg lägger man det istället över ansiktet och får då sitt eget myggnät.
 
Örngottet är väl tilltaget med plats för två kuddar och har dessutom en insydd ficka för kudden så att den ligger stadigare på sin plats.
Lakanet levereras i en behändig påse, tvättas i 30° och torkar snabbt.

SPECIALERBJUDANDE: Azante Lyx 399 kr

Nu storsatsar vi på vårt kvalitetslakan Azante Lyx och säljer dem till ett fantastiskt lågt pris: endast 399 kronor. Vi har utökat sortimentet med fler härliga färger: mörkgrön, mörkröd, silvergrå klarblå och marinblå.

 

 

Behändig påse för reselakan


Azante, Box 38
615 21 Valdemarsvik
Tel: 070-386 60 69
E-Post: azante.se
 
Gryts skärgård